Strafrecht

Onze advocaten zijn met name gespecialiseerd in het strafrecht en het bestuursrecht. Wij ondersteunen cliënten die worden vervolgd op basis van bezit van softdrugs, overtreding van de Opiumwet, zedendelicten, witwassen, fraude, verkeersstrafrecht. Ook zijn wij expert in zaken rond ontnemingsvorderingen en TBS en behartigen we cassatiezaken.

Bestuursrecht

Een afzonderlijke tak van sport is de toenemende bestuursrechtelijke afdoening van – tot voor kort – strafzaken.  Omdat het bestuursrecht tegenwoordig een belangrijke rol speelt in veel zaken die voorheen strafrechtelijk werden afgedaan, vertoont dit rechtsgebied veel raakvlakken met het strafrecht. Daarom heeft VVS advocaten zich tevens gespecialiseerd op dit rechtsgebied. Het softdrugsbeleid en de coffeeshopproblematiek zijn goede voorbeelden van de raakvlakken tussen straf- en bestuursrecht.

Cassatie

Cassatie is de laatste halte voor verdachten in strafzaken. Kleine en grote fouten in de rechtsgang worden gesignaleerd door de Hoge Raad. Dat heeft niet zelden grote gevolgen voor een verdachte. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in deze bijzondere rechtsgang.